Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brownies-čokoládový fondant

Čokoládový fondant brownies je neodolatelný dezert, který spojuje to nejlepší z obou světů – vláčnost brownies a intenzivní chuť čokoládového fondantu. Tento dezert je uvnitř krásně jemný, zatímco na povrchu zůstává křupavý.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kremrole Kremrole

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu zapneme na 180 °C. Formu vyložíme papírem na pečení. Krok 2: Rozehřejeme zvolna máslo a čokoládu. Necháme trochu vychladnout, aby se nám neuvařila vajíčka. Krok 3: Do vychladlé hmoty přidáme cukr, mouku a po jednom postupně přimícháme vajíčka. Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15-25 min. Doporučuji spíše péct raději déle, cca 25 minut, aby to nebylo syrové. Zda je upečeno zkoušíme špejlí.

TIP: Jak poznat, že je upečeno, pomocí špejle

Zveřejněno 30. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brownies-čokoládový fondant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYw6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brownies-čokoládový fondant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYw6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, máslo, cukr krupice, mouka hladká, čokoláda hořká

Přidat fotografie receptu