Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brownies-čokoládový fondant

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kremrole Kremrole

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Čokoládový fondant brownies je neodolatelný dezert, který spojuje to nejlepší z obou světů – vláčnost brownies a intenzivní chuť čokoládového fondantu. Tento dezert je uvnitř krásně jemný, zatímco na povrchu zůstává křupavý.

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu zapneme na 180 °C. Formu vyložíme papírem na pečení. Krok 2: Rozehřejeme zvolna máslo a čokoládu. Necháme trochu vychladnout, aby se nám neuvařila vajíčka. Krok 3: Do vychladlé hmoty přidáme cukr, mouku a po jednom postupně přimícháme vajíčka. Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15-25 min. Doporučuji spíše péct raději déle, cca 25 minut, aby to nebylo syrové. Zda je upečeno zkoušíme špejlí.

TIP: Jak poznat, že je upečeno, pomocí špejle

Zveřejněno 30. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brownies-čokoládový fondant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYw6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brownies-čokoládový fondant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYw6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, máslo, cukr krupice, mouka hladká, čokoláda hořká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu