Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Osobitá chuť zvěřiny dobře vynikne v kombinaci s jemnou smetanovou omáčkou. Z mleté zvěřiny vytvoříme kuličky, které opečeme a poté dusíme ve vývaru. Ten nakonec zjemníme zakysanou smetanou a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJx7r
Moje poznámka
Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJx7r
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř mletý,
koření divočina,
vejce,
brambory,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná,
petrželka
Komentáře