Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Osobitá chuť zvěřiny dobře vynikne v kombinaci s jemnou smetanovou omáčkou. Z mleté zvěřiny vytvoříme kuličky, které opečeme a poté dusíme ve vývaru. Ten nakonec zjemníme zakysanou smetanou a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJx7r
Moje poznámka
Zvěřinové kuličky se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJx7r
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř mletý,
koření divočina,
vejce,
brambory,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná,
petrželka
Komentáře