Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové čevabčiči

Kdo by neznal klasické čevabčiči. Šišky z mletého masa, které musí být servírovány s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí. V tomto receptu doplní maso i kapusta, kterou nejprve uvaříme a pak spolu s masem pomeleme do směsi.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu opláchneme a uvaříme v osolené vodě. Necháme okapat a vychladnout. Krok 2: Plec opláchneme, nakrájíme na kostky a společně s kapustou najemno umeleme. Přidáme vejce a nasekanou cibuli s česnekem, promícháme. Krok 3: Dochutíme solí, mletým pepřem a majoránkou. Dobře promícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Navlhčenýma rukama tvoříme z hmoty menší šišky. Krok 4: Opečeme je po všech stranách na pánvi na malém množství horkého oleje. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobené nasekanou petrželkou. Podle chuti doplníme hořčicí nebo kečupem.

Zveřejněno 2. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové čevabčiči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRwO6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové čevabčiči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRwO6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta, plec vepřová, vejce, cibule, česnek, strouhanka, sůl, pepř mletý, majoránka, olej, petrželka

Přidat fotografie receptu