Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované medailonky z divočáka

Panenka z divočáka je velmi jemná a aromatická. K dochucení použijeme pouze jednoduchou bylinkovou marinádu, která výraznou chuť masa podpoří. Poté stačí maso krátce opéct a podusit.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Středně náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování přes noc

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování přes noc)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na medailonky a lehce je naklepeme. Krok 2: Z oleje, soli, koření a bylinek uděláme marinádu, do které naložíme medailonky a necháme je přes noc odležet v chladničce. Krok 3: Nasekanou cibuli zvolna zpěníme na oleji, přidáme maso a společně prudce opečeme. Krok 4: Vlijeme trochu vody a dusíme. Krok 5: Podáváme s rýží a zeleninou.

TIP: Jak připravit maso z divočáka

Zveřejněno 2. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované medailonky z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5YN7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované medailonky z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5YN7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
panenka vepřová, olej olivový, sůl, koření, tymián, rozmarýn, cibule

Přidat fotografie receptu