Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)

Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a lahodný pokrm, můžete servírovat s oblíbenou zeleninou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Lišky očistíme a ty větší rozkrojíme na půlky. Krok 2: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku ghí a orestujeme dozlatova. Krok 3: Přidáme lišky, posypeme kmínem a 10 minut opékáme. Krok 4: Ke konci osolíme a podáváme se zeleninou.

TIP: Oblíbené recepty z hub

Zveřejněno 4. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wYQm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wYQm

Suroviny:
houby lišky, slanina farmářská, cibule, ghee, sůl, kmín drcený

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu