Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Domácí kváskový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 14 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 14 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory
Neregistrovaný před 41 minutami
Luxusní a rychlý makovník
daniela1262 před 53 minutami
Štafetky - rychlé a jednoduché
Neregistrovaný před 2 hodinami
Cheesecake
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Fofr buchta
Neregistrovaný před 3 hodinami
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Neregistrovaný před 3 hodinami
Holandské řízky
Neregistrovaný před 4 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
Neregistrovaný před 5 hodinami
Palačinky
Neregistrovaný před 5 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře