Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Ořechové pusinky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Stoleté ořechové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Hvězdičky s povidly a rumovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová žemlovka
Přidáno před 17 hodinami
Kakaové linecké zdobené čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Svatomartinské tradice: Proč má být na stole vypečená husička a mladé víno, jaký význam mají plněné rohlíčky?
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
Deiv1100 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Nakarrial před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Nakarrial před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
marek.jakub007 před 2 hodinami
Expres kuře na paprice
Mish_Ellie před 2 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
Petaja před 3 hodinami
Holubky od Denisky
DanaBl před 5 hodinami
Rychlá kompotová buchta
Xion14 před 14 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
MilosK před 18 hodinami
Budvar játra
Majka U. před 18 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře