Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Moje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 11 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 2 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 3 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 10 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 10 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 11 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 12 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 12 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 14 hodinami
Suroviny:
plec hovězí,
olej,
špek,
cibule šalotka,
žampióny,
mrkev,
petržel,
celer,
celer,
pasta rajčatová,
víno červené,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
vývar hovězí,
máslo
Komentáře (2)