Zelné závitky v tomatové omáčce
Ochutnejte toto jednoduché a výborné jídlo. Zelné závitky plněné šťavnatým mletým masem uvaříte doměkka v jednoduché omáčce z rajčatového protlaku. Jako přílohu podávejte nejlépe rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YWJ
Moje poznámka
Zelné závitky v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YWJ
Nejnovější recepty
Kaštanová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Český kapr
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 8 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 11 hodinami
Jemná tvarůžková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
Přidáno 11. 11. 2024 18:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 47 minutami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 1 hodinou
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 3 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 3 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 8 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 10 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
zelí hlávkové,
vývar zeleninový,
protlak rajčatový,
cukr,
ocet,
jíška
Komentáře