Bažant podle pana nadlesního
Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným vínem propečeme na lůžku ze zeleniny, hub a koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Moje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 9 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 16 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 18 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
lunav1 před 30 minutami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 10 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 11 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 13 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 14 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 14 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 14 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 14 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 15 hodinami
Suroviny:
bažant,
cibule,
slanina anglická,
špek,
víno červené,
česnek,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
kmín celý,
mrkev,
hrášek,
houby lesní
Komentáře (1)