Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový nákyp od Fróni

Pokud vám sem tam zbývá pečivo z předešlých dnů, můžete je upotřebit na žemlovku, strouhanku nebo také třeba na tento zeleninový nákyp se šunkou. Jeho příprava je snadná a zasytí i na rychlý oběd či večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

fotr.jan

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: V mléce rozkvedláme vejce, sůl, drobně pokrájenou slaninu (nebo rozpuštěné máslo) a zelenou petržel. Krok 2: Housky od předchozího dne nakrájíme na kostičky, polijeme mlékem a po chvíli, když částečně nabobtnají, je lehce promícháme. Pak přidáme zeleninu a nakrájenou šunku a dobře promícháme. Krok 3: Misku vymastíme, směs do ní narovnáme a v předehřáté troubě asi na 180 °C upečeme do červena. Doba pečení přibližně 30-40 minut.

TIP: 5 dalších tipů na slané nákypy, z masa i zeleniny

Zveřejněno 10. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový nákyp od Fróni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNMKW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový nákyp od Fróni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNMKW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houska, vejce, mléko, slanina, sůl, petržel, zelenina, šunka, máslo

Přidat fotografie receptu