Postup přípravy
Krok 1: V mléce rozkvedláme vejce, sůl, drobně pokrájenou slaninu (nebo rozpuštěné máslo) a zelenou petržel.
Krok 2: Housky od předchozího dne nakrájíme na kostičky, polijeme mlékem a po chvíli, když částečně nabobtnají, je lehce promícháme. Pak přidáme zeleninu a nakrájenou šunku a dobře promícháme.
Krok 3: Misku vymastíme, směs do ní narovnáme a v předehřáté troubě asi na 180 °C upečeme do červena. Doba pečení přibližně 30-40 minut.
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový nákyp od Fróni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMKW
Moje poznámka
Zeleninový nákyp od Fróni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMKW
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 16 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepice na paprice
vladhn před 2 minutami
Medovníkové koule
milhausz1984 před 10 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 11 minutami
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 18 minutami
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 23 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 24 minutami
Chutné vafle
GitaV před 1 hodinou
Sedlácké fondue
vitula1 před 5 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 17 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 17 hodinami
Suroviny:
houska,
vejce,
mléko,
slanina,
sůl,
petržel,
zelenina,
šunka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.