Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)

Jednoduché a lahodné jídlo, které je hotové do půl hodiny, ocení nejen diabetici. Restovaná vepřová panenka se pěkně doplňuje s chutí dýně hokaido a čínského zelí, k dochucení pak postačí jen česnek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Krok 2: Přidáme nakrájenou dýni a zelí (tvrdší konec), za častého míchání restujeme. Krok 3: Přidáme nasekaný česnek a podle potřeby trošku podlijeme horkou vodou.

TIP: Další oblíbené recepty s dýní hokaido

Zveřejněno 20. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkEnw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkEnw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
panenka vepřová, dýně hokkaido, zelí čínské, cibule, česnek, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu