Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na cibuli a česneku

Jednoduchý a přitom neodolatelný recept na tradičního kapra, který vyniká svou vůní i chutí. Šťavnaté filety provoněné cibulí a česnekem se skvěle hodí na sváteční stůl i běžný oběd.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Dno zapékací misky potřeme olejem a máslem, dáme česnek a cibuli nakrájené na plátky a porce kapra, které jsme osolili, opepřili a okmínovali. Krok 2: Podlijeme vínem a pečeme při teplotě 180 °C
15 minut, otočíme a dopečeme i druhou stranu. Krok 3: Jako přílohu můžeme použít šoulet, chleba nebo brambor.

TIP: Kapr na talíři - rady, tipy, inspirace

Zveřejněno 25. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kglP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kglP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, cibule, česnek, máslo, víno bílé, sůl, pepř mletý, kmín celý

Přidat fotografie receptu