Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr s ořechovým krémem

Klasickou českou rybu můžeme podávat v netradiční a zajímavé kombinaci s ořechovou pěnou. Kapra uvaříme spolu s kořenovou zeleninou a kořením a podáváme spolu s nadýchanou ořechovou pěnou a nakrájenou zeleninou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z rybích porcí stáhneme kůži, vložíme je do kastrolu, přidáme citronovou šťávu a kousek citronové kůry, přepůlenou cibuli, očištěnou kořenovou zeleninu a koření. Krok 2: Zalijeme vodou tak, aby bylo maso ponořené, a na nejnižším stupni vaříme asi 20 minut. Krok 3: Rozmixované ořechy rozetřeme se žervé, špetkou chilli, solí a pepřem. Vmícháme ušlehanou smetanu. Krémem ozdobíme porce ryby, podáváme obložené zeleninou.

TIP: Další inspirace, jak připravit kapra

Zveřejněno 26. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s ořechovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRwWY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s ořechovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRwWY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, citron, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sýr žervé, smetana ke šlehání, ořechy vlašské, chilli, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu