Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaové miniořechy

Kakaové miniořechy plněné máslovým krémem skvěle doplní vaši kolekci vánočního cukroví. Nejlépe chutnají pěkně odleželé, upečte je tedy v předstihu, nejlépe v prvním adventním týdnu, a plňte až v tom posledním.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 40 kusů

40kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto důkladně propracujeme a vzniklé těsto zabalíme do potravinové fólie. Uložíme na 24 hodin do lednice. Krok 2: Z odleželého těsta odebíráme kousky a plníme jimi
kovové formičky na ořechy nebo silikonovou formu. Krok 3: Formičky s těstem klademe na plech a pečeme na 170 °C asi 15 minut. Krok 4: Po upečení je necháme vychladnout a slepujeme ořechovým krémem. Krok 5: Na ořechový krém vyšleháme změklé máslo s moučkovým cukrem do nadýchané pěny. Cukr by se měl úplně rozpustit. Nakonec do pěny vmícháme mleté ořechy a kápneme trochu rumového aroma. Krok 6: cukroví uchováváme v uzavřené nádobě v chladné místnosti.

Zveřejněno 26. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaové miniořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2vWN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kakaové miniořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2vWN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, mouka hladká, cukr moučkový, ořechy vlašské, vejce, kakao, skořice, máslo, ořechy mleté, cukr moučkový, rumové aroma

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu