Bramborový rychlosalát
Rychlosalát ze surovin běžně přítomných ve spíži a chladničce se hodí, když potřebujete univerzální a předem připravenou přílohu. Hodí se skvěle ke smažené vinné kobáse i řízkům.
Postup přípravy
na tenká vlákna. Krok 2: Okurkový salát scedíme, pokrájíme a přidáme k bramborám. Šunku nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka, přelijeme lžicí octa a po chvíli scedíme a přidáme k bramborám. Krok 3: Jogurt, majonézu, hořčici smícháme a vlijeme k bramborám. Dochutíme pepřem a solí. Dle potřeby přidáme nálev ze salátu. Krok 4: Podáváme vlažný, nebo i odležený ke smaženému masu, nebo vinným klobásám.
Zveřejněno 30. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový rychlosalát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMoy
Moje poznámka
Bramborový rychlosalát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMoy
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 10 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 18 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 21 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 12 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka,
cibule,
ocet,
salát,
mrkev,
majonéza,
jogurt,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
salát
Komentáře (2)