Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s dýňovo-fazolovou omáčkou

Snad každý, kdo se pohybuje v kuchyni, ocení rychlý, jednoduchý a výživný recept. Zpravidla jeho součástí jsou těstoviny a nejinak je tomu i v tomto případě. Oblíbený druh těstovin doplní lahodná zeleninová omáčka z dýně a fazolí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kasikova.ver

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Šalotku i česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Stejně tak dýni, pořádně omyjeme a nakrájíme i se slupkou na menší kousky. Krok 2: Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Po uvaření scedíme a necháme stranou. Krok 3: Na troše oleje osmažíme šalotku s česnekem, přisypeme dýni a necháme orestovat. Poté přidáme rajčata a propláchnuté fazole. Podle potřeby podlijeme vodou. Krok 4: Vaříme do změknutí dýně a dochutíme bylinkami. Nakonec vše rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a podáváme smíchané s uvařenými těstovinami.

TIP: Top 7: Co vařit, když máme málo času

Zveřejněno 2. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s dýňovo-fazolovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRv4B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s dýňovo-fazolovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRv4B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
těstoviny, cibule šalotka, česnek, dýně hokkaido, fazole červené, rajče ve vlastní šťávě, olej, sůl, pepř mletý, koření oregáno, tymián, libeček

Přidat fotografie receptu