Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Selská omeleta

Vejce jsou bohatá na bílkoviny a spolehlivě tak zasytí na delší dobu, jsou tedy vhodné jako snídaňový pokrm. Připravit je můžeme na mnoho rozličných způsobů, třeba jako selskou omeletu s plátky brambor.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

patrikpecenak1 patrikpecenak1

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi na rozpáleném oleji brambory opékáme do změknutí. Krok 2: Mezitím v hrníčku rozšleháme vejce. Jakmile jsou brambory hotové, obrátíme je. Krok 3: Brambory zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme dle chuti a opékáme do té doby, než budou vejce hotová. Krok 4: Hotovou omeletu můžeme podávat s kečupem.

Zveřejněno 2. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Selská omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkV4E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Selská omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkV4E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, vejce, olej slunečnicový, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu