Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mandlovo-skořicové cukroví

Favoriti mezi vánočním cukrovím jsou různí. Kdo má rád jednoduché a křehké kousky, u toho jistě zaboduje tento recept. Těsto z bílkového sněhu dochutí mleté mandle a nahoru dojde ještě poleva se skořicí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ketchups

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 20 kusů

20kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého vmícháme ostatní ingredience. Krok 2: Těsto vyválíme a vykrajujeme z něj různé tvary, které před pečením potřeme polevou vyrobenou z ušlehaného tuhého sněhu z jednoho bílku, prosátého moučkového cukru a skořice (množství podle chuti). Krok 3: Takto nazdobené cukroví pečeme ve středně vyhřáté troubě (170 °C, podle vlastní trouby) do mírného zhnědnutí.

TIP: 16 dalších receptů na bílkové cukroví

Zveřejněno 5. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mandlovo-skořicové cukroví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYgk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mandlovo-skořicové cukroví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYgk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový, mandle mleté, bílek, cukr moučkový, skořice

Přidat fotografie receptu