Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené rybí karbanátky

Jedním z oblíbených způsobů, jak připravit rybu, jsou rybí karbanátky. Dobře ochucené vařené rybí maso stačí obalit v mouce a potom osmažit dozlatova. Skvělé jsou například s americkými bramborami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chladnutí

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Rybu naporcujeme a 5 minut vaříme ve slané vodě. Vodu slijeme a maso necháme vychladnout, odstraníme kůži, kosti a obrané maso umeleme na strojku. Krok 2: Do umletého masa přidáme vejce, česnek, zázvor, sůl, pepř, sójovou omáčku, důkladně promícháme a zahustíme strouhankou. Ze směsi vytvoříme asi 3cm kuličky a obalíme je v mouce promíchané s paprikou. Krok 3: Smažíme na oleji dozlatova. Krok 4: Podáváme s americkými brambory a zeleninou.

TIP: Další oblíbené rybí recepty

Zveřejněno 8. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNMv6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNMv6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, sůl, pepř mletý, vejce, česnek, zázvor, omáčka sojová, strouhanka, mouka hladká, paprika čerstvá červená, olej

Přidat fotografie receptu