Smažené rybí karbanátky
Jedním z oblíbených způsobů, jak připravit rybu, jsou rybí karbanátky. Dobře ochucené vařené rybí maso stačí obalit v mouce a potom osmažit dozlatova. Skvělé jsou například s americkými bramborami.
Postup přípravy
Krok 1: Rybu naporcujeme a 5 minut vaříme ve slané vodě. Vodu slijeme a maso necháme vychladnout, odstraníme kůži, kosti a obrané maso umeleme na strojku.
Krok 2: Do umletého masa přidáme vejce, česnek, zázvor, sůl, pepř, sójovou omáčku, důkladně promícháme a zahustíme strouhankou. Ze směsi vytvoříme asi 3cm kuličky a obalíme je v mouce promíchané s paprikou.
Krok 3: Smažíme na oleji dozlatova.
Krok 4: Podáváme s americkými brambory a zeleninou.
Zveřejněno 8. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené rybí karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMv6
Moje poznámka
Smažené rybí karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMv6
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 9 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 19 minutami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 7 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 9 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
česnek,
zázvor,
omáčka sojová,
strouhanka,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
olej
Komentáře