Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú s kysaným zelím

Na vydatném vepřovém ragú si jistě pochutnáte. Měkké a šťavnaté maso v červeném kysaném zelí dobře doplňuje opečený špek a chilli papričky, které dodají jídlu trochu pikantnosti.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 105 min

120 min (15 min příprava + 105 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cibule oloupeme, nasekáme nadrobno a osmahneme je na sádle. Přidáme chilli papričky zbavené semen a pokrájené najemno a česnek pokrájený na plátky. Krok 2: Chvilku opékáme a pak přidáme maso nakrájené na menší kousky. Krok 3: Zprudka ho opečeme, zaprášíme sladkou paprikou, osolíme, opepříme a zalijeme ho vodou tak, aby bylo úplně ponořené. Krok 4: Za občasného míchání necháme dusit asi 90 minut. Pak vmícháme červené zelí a vše prohřejeme. Krok 5: Na suché pánvičce opečeme na proužky nakrájený špek a vmícháme ho k masové směsi. Nakonec ozdobíme čerstvou petrželkou.

TIP: Další recepty z vepřového masa

Zveřejněno 15. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRvXv

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRvXv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, sádlo, chilli paprika čerstvá, česnek, plec vepřová, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, zelí kysané červené, špek, petrželka

Přidat fotografie receptu