Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové jednohubky

Jednoduchou pomazánku z tuňáka si můžeme dát jako snídani či svačinu, nebo jí můžeme ozdobit jednohubky a použít jako pohoštění na oslavách. Na tmavém chlebu s kouskem citronu chutná skvěle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Šťávu z konzervy slijeme. Maso nasypeme do misky, zalijeme šťávou z citronu a rozmačkáme vidličkou. Krok 2: Přidáme oloupanou a najemno nasekanou cibuli, nadrobno nakrájené sladkokyselé okurky a Lučinu. Promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Krok 3: Pomazánku namažeme na pečivo a ozdobíme kouskem citronu.

TIP: Další oblíbené rybí pomazánky

Zveřejněno 17. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové jednohubky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYEOY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové jednohubky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYEOY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, lučina, šťáva citronová, cibule, okurky sterilované, sůl, pepř mletý, chléb tmavý, citron

Přidat fotografie receptu