Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Kapr je u nás nejběžnější rybou, mnoho lidí mu ale nepřišlo na chuť. Přitom stačí dobrý recept a kapr chutná skvěle. Ochutnejte kapří filety zapečené ve voňavé bylinkové krustě a jistě si také pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Moje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Nejnovější recepty
Citronové Raffaello
Přidáno před 1 hodinou
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s lososem a kaviárem
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky se svátečním salámem
Přidáno před 6 hodinami
Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
Zelnak před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Tedicka před 20 hodinami
Kančí guláš
czvlakan77 před 23 hodinami
Polévka z mletého masa s houbami
Kajkajak 17. 12. 2024 14:29
Babiččiny plněné ořechy
Yvor44 17. 12. 2024 13:36
Rajská omáčka s masovými kuličkami
jarca.40 17. 12. 2024 13:33
Pikantní tvarůžky v bramboráku
Tesinak 17. 12. 2024 13:21
Mocca oválky nebo kolečka
Janet.P 17. 12. 2024 11:13
Linecké cukroví
Janet.P 17. 12. 2024 11:12
Klasické pracny a ořechy
Janet.P 17. 12. 2024 11:10
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
citron,
petrželka,
olej,
citron,
limetka
Komentáře