Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Kapr je u nás nejběžnější rybou, mnoho lidí mu ale nepřišlo na chuť. Přitom stačí dobrý recept a kapr chutná skvěle. Ochutnejte kapří filety zapečené ve voňavé bylinkové krustě a jistě si také pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Moje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kostky
Noumik před 20 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 7 hodinami
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
citron,
petrželka,
olej,
citron,
limetka
Komentáře (1)