Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Vepřová líčka s žampionovou omáčkou mají díky šajvěji výraznou a lahodnou chuť, která je zjemněná smetanou. Pokrm se hodí spíše pro slavnostnější příležitosti a skvěle chutná s karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Moje poznámka
Vepřová líčka na šalvěji s žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82oPm
Nejnovější recepty
Zelňačka s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Slepá zrcátka
Přidáno před 10 hodinami
Duhová vosí hnízda
Přidáno před 19 hodinami
Karamelové oválky
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno 21. 12. 2024 20:11
Losos s černou čočkou
Přidáno 21. 12. 2024 18:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
Renata1809 před 1 hodinou
Vynikající likér z ledových kaštanů
Lucie1001 před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
Kath3rin24 před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Ladova před 3 hodinami
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Hanzinten před 3 hodinami
Klasická hořčice (domácí)
kuree@email.cz před 4 hodinami
Věnečky jako z cukrárny
Pettyna před 6 hodinami
Pivovarský tokáň
mafinka888 před 7 hodinami
Citronové rohlíčky
paprika1000 před 7 hodinami
Oblečené panenky
Rostyg před 9 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
sádlo,
žampióny,
šalvěj čerstvá,
šalvěj sušená,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)