Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý kapr

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

trebonskykapr

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 766 kJ /
900 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky100,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce kapra osolte, kukuřičnou krupici smíchanou s mletým kmínem a lněným semínkem použijte k obalení porcí. Krok 2: Pečeme zvolna na oleji z obou stran. Krok 3: Na závěr potřeme bylinkovým máslem a podáváme bramborovou kaší. Tu můžeme vylepšit trochou špenátu a kysané smetany.

Jak připravit bylinkové máslo

Zveřejněno 14. 9. 2009

Poznámka autora trebonskykapr

Video s návodem na přípravu Křupavého kapra:

http://www.trebonskykapr.cz/krupavy-trebonsky-kapr

Názorný návod na vykostění kapra na videu:

http://www.trebonskykapr.cz/porcovani-kapra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavý kapr

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RM7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavý kapr

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RM7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

bodik...:yes:

mnamka, musim udelat

Tak to vypadá jednoduše skvěle!!! a jen tak dál, Ondro, ať máme chuťové pohárky pořád čím provokovat, aby se náhodou neulejvaly :-D:-D:-p:-p:yes::yes:

Díky za upozornění na překlep a uvítání. Fotky jsou jen jsem je vložil asi 2 minuty po odeslání .-)

Mně se recept moc líbí:-*, ukládám a přidávám bodík:yes: 3. a také tu Ondřeje vítám a těším se na jeho další specialitky z kapra na našich stránkách..ikdyž koukám, že na jeho stránkách je jich hodně a výborných :-)

Ondřeji, já tě vítám na našich stránkách, přeji ti, aby se ti tu mezi náma líbila, byl jsi spokojený a my se zase na oplátku budeme těšit na tvé recepty-dnešním si se hned uvedl a dokonce skvěle tak, že ti dávám boda:yes:
Těší mě už to, že jsou naši kluci zase posílení;-):-D

A propos - oprav si titul, máš tam záměnu písmen...:-)

Ondřeji, děkuji za odkaz na zajímavé stránky, právě jsem shlédla mistra Stupku a jeho přípravu kapra pánů z Rožmberka a realizuji ještě tento týden - kapra mám (sice v mrazáku, ale mám...) a recept vypadá skvěle :-p
A ten tvůj samozřejmě také, škoda, že není fotečka... ;-)

Tématické fráze:
vykoštění kapra, jak vykostit kapra, vykoštění ryby, vykostění kapra video, jak obalit kapra, jak vykostit kapra video, kapr vykoštění, krupavy kapr, porcování kapra, recept kapr, vykosteni ryb, kapr recepty, recepty na přípravu kapra, příprava kapra, lněné semínko recepty, vykoštování kapra, kapr priprava, recepty na kapra, porcování kapra video, vykostit kapra

Suroviny:
kapr, krupice kukuřičná, kmín celý, sůl, semínka lněná, olej, máslo bylinkové

Přidat fotografie receptu