Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Pečené mini kuřátko na provensálský způsob vás ihned dostane na francouzský venkov. Jednoduchost, která se skrývá v pečené zelenině a lahodném, šťavnatém masu vás překvapí komplexností a propojeností chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Moje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 9 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka
Sahula před 25 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 30 minutami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 1 hodinou
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 2 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 2 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 3 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 4 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 5 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený,
citron bio,
máslo,
voda,
petržel
Komentáře (4)