Zelňačka s čočkou
Netradiční úpravu zelňačky najdete v tomto receptu. Klasickou kombinaci zelí, klobásy a hub doplní povařená čočka, která poslouží také k jejímu zhuštění. Polévka je tak hutná, sytá a plná dobrých surovin.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Moje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 16 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 7 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 11 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 11 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
čočka,
houby sušené,
bobkový list,
pepř celý,
kmín celý,
sůl,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná,
klobása uzená
Komentáře (1)