Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebíčky s rostbífem

Pěkně ozdobené chlebíčky ze světlé veky nesmí na českých oslavách chybět. Tentokrát zvolíme méně obvyklou kombinaci a připravíme je s plátky šťavnatého rostbífu, tatarskou omáčkou a cibulí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. Krok 2: Veku nakrájíme na plátky, potřeme je máslem a na každý kousek naaranžujeme plátky rostbífu. Krok 3: Na každý chlebíček dáme kopeček tatarské omáčky a posypeme jemně nasekanými cibulemi. Ozdobíme petrželkou a nakrájenou kapií.

TIP: Jak na domácí tatarskou omáčku

Zveřejněno 30. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebíčky s rostbífem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xW86

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebíčky s rostbífem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xW86

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
veka, pomazánkové máslo, tatarská omáčka, cibule bílá, cibule červená, petrželka, kapie

Přidat fotografie receptu