Tatarák z červené řepy
Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro návštěvu nebo rodině k večeři.
Postup přípravy
Krok 1: Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti.
Krok 3: Mažeme na topinky potřené česnekem.
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Moje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 9 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno 11. 4. 2025 17:28
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno 11. 4. 2025 17:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé langoše
Martas_ před 11 minutami
Hospodský zelný salát
milede před 46 minutami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 3 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 4 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 5 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 5 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 5 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 5 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 5 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (2)