Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák z červené řepy

Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro návštěvu nebo rodině k večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zajicowazena

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Krok 2: Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti. Krok 3: Mažeme na topinky potřené česnekem.

TIP: Tatarák bez masa - rady, tipy a inspirace

Zveřejněno 1. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY85l

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY85l

Komentáře (2)

Z pečené řepy ráda připravuji carpaccio, ale tohle musí být také dobrota, určitě vyzkouším 😊.

Zajímavý recept

Suroviny:
řepa červená, cibule, česnek, olej olivový, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, hořčice, kečup sladký

Přidat fotografie receptu