Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červeného zelí na bagetě

Salát z červeného zelí s křenem a uzenou kladenskou pečení chutná na rozpečené bagetce doslova božsky. Takto připravené pohoštění se hodí k vínu i pivu a každá návštěva jej určitě ocení.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Červené zelí necháme okapat a vložíme do mísy. Přidáme kladenskou pečeni a oloupanou a na čtvrtiny nakrájenou cibuli, krenex, sůl, pepř a majolku.  Krok 2: Všechny suroviny rozmixujeme ponorným mixérem. Krok 3: Bagety rozpečeme, nakrájíme na plátky, naneseme na ně připravený salát a posypeme nakrájenou jarní cibulkou. 

TIP: Jak připravit a upéct celozrnné bagety

Zveřejněno 1. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z červeného zelí na bagetě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Qp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z červeného zelí na bagetě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Qp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí sterilované červené, pečeně kladenská, cibule, krenex, sůl, pepř mletý, majolka, bageta, cibulka jarní

Přidat fotografie receptu