Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Švédské perníčky Pepparkakor jsou podobné jako ty naše, české, jen jsou tenčí a křupavější. I postup přípravy je stejný. Tak neváhejte a vyzkoušejte, ať můžete porovnat, které vám víc chutnají. České nebo švédské?
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnmJ
Moje poznámka
Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnmJ
Nejnovější recepty
Tatranský řízek
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí několika pepřů
Přidáno před 16 hodinami
Mexický závitek
Přidáno před 16 hodinami
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na česneku z pomalého hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené těstoviny s rybičkou z konzervy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Jak na perfektní nastavovanou kaši: Staročeská příloha se neobejde bez majoránky a česneku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pstruh na másle
JanPaul před 1 hodinou
Stařenčiny fazole
Kratule před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
ZdeninaL. před 2 hodinami
Škvarkové placky
PKn07 před 13 hodinami
Segedínský guláš
pe3cek před 15 hodinami
Vepřová plec na medové hořčici
pe3cek před 15 hodinami
Milánská omáčka k těstovinám se sýrem
PaveL2002 před 17 hodinami
Dýňová polévka
PaveL2002 před 17 hodinami
Těstovinový salát s kuřecím masem
DavidCars před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
máslo,
med,
voda,
koření do perníku,
soda jedlá
Komentáře (1)