Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Švédské perníčky Pepparkakor jsou podobné jako ty naše, české, jen jsou tenčí a křupavější. I postup přípravy je stejný. Tak neváhejte a vyzkoušejte, ať můžete porovnat, které vám víc chutnají. České nebo švédské?
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnmJ
Moje poznámka
Švédské křupavé perníčky Pepparkakor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnmJ
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 11 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 2 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
máslo,
med,
voda,
koření do perníku,
soda jedlá
Komentáře (2)