Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Z Tyrolska pochází spoustu skvělých pokrmů. Jedním z nich jsou i kulaté houskové knedlíky, ochucené špekem a petrželkou. Skvěle chutnají s kysaným červeným zelím, do kterého přidáme jablko.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Moje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Nejnovější recepty
Omeleta v housce
Přidáno před 5 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 11 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 12 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 51 minutami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 56 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 9 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 10 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 10 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 10 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 10 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 12 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 12 hodinami
Suroviny:
špek tyrolský,
slanina,
máslo,
žemle,
vejce,
sůl,
cukr,
ocet,
mléko,
petrželka,
mouka hrubá,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín celý,
zelí kysané červené,
víno bílé,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
jablko
Komentáře (2)