Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Norská pomazánka

Tresčí játra jsou díky jemné chuti vyhledávanou lahůdkou. Připravte z nich jednoduchou pomazánku a určitě si pochutnáte. Poslouží nejen jako chutná svačina, ale přijde vhod také při přípravě jednohubek či kanapek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

past1978

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do změklého másla postupně vmícháme olej z tresčích jater. Pak přidáme tvaroh a pomazánkové máslo, jemně nasekanou cibuli, kapary a okurky. Krok 2: Nakonec vmícháme tresčí játra rozmačkaná vidličkou. Krok 3: Dochutíme worcesterskou omáčkou, solí a můžeme podávat.

TIP: Další rybí pomazánky

Zveřejněno 3. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Norská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJA5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Norská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJA5

Suroviny:
tresčí játra, cibule, máslo, pomazánkové máslo, tvaroh, okurky sterilované, kapary, sůl

Přidat fotografie receptu