Norská pomazánka
Tresčí játra jsou díky jemné chuti vyhledávanou lahůdkou. Připravte z nich jednoduchou pomazánku a určitě si pochutnáte. Poslouží nejen jako chutná svačina, ale přijde vhod také při přípravě jednohubek či kanapek.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Moje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky v jogurtu s domácími hranolky
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicová pomazánka s cottagem (i pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Krémová květákovo-mrkvová polévka s vejcem (pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Tropický chia pudink
Přidáno před 13 hodinami
Smetanová omáčka z kořenové zeleniny s masovými kuličkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí Vesuvio s hráškem a bramborami z jedné pánve
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čaj o páté? Kořeněné sušenky podle Josefa Maršálka voní skořicí a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
Perfektní brokolicová polévka krok za krokem: Lepší chuť dodá orestovaná kořenová zelenina a správný druh sýru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lískooříškové sušenky I
MartinkaM před 3 hodinami
Pomerančové crinkles sušenky
MartinkaM před 3 hodinami
Snadný štrúdl
mismi před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
bohdana před 6 hodinami
Zapečené brambory s Nivou a pórkem
Pavel Janak před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
SarkastickyKocour před 9 hodinami
Kokosové palačinky s jablečnou náplní
AndreaAbb před 10 hodinami
Gulášová polévka II.
Eva80 před 10 hodinami
Jihočeský kočičák (lepenice)
Bazo66 před 10 hodinami
Vepřové srdce na slanině
vladhn před 12 hodinami
Suroviny:
tresčí játra,
cibule,
máslo,
pomazánkové máslo,
tvaroh,
okurky sterilované,
kapary,
sůl
Komentáře (1)