Norská pomazánka
Tresčí játra jsou díky jemné chuti vyhledávanou lahůdkou. Připravte z nich jednoduchou pomazánku a určitě si pochutnáte. Poslouží nejen jako chutná svačina, ale přijde vhod také při přípravě jednohubek či kanapek.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Moje poznámka
Norská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOJA5
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Andělská čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 17 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 7 minutami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 1 hodinou
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 1 hodinou
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 15 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 15 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 15 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 17 hodinami
Suroviny:
tresčí játra,
cibule,
máslo,
pomazánkové máslo,
tvaroh,
okurky sterilované,
kapary,
sůl
Komentáře (1)