Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Lahodná medová kuřecí křidýlka oceníte jako občerstvení k dobrému filmu nebo k posezení u piva. Křidýlka postačí pouze předem dát marinovat a poté připravit v horkovzdušné fritéze. Skvěle chutnají s domácí tatarkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mneveril

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience na marinádu smícháme v misce. V marinádě obalíme kuřecí křídla a necháme marinovat přes noc v ledničce. Krok 2: Horkovzdušnou fritézu rozehřejeme na 5 minut na 200 °C. Krok 3: Po rozehřátí horkovzdušné fritézy křídla vložíme a pečeme zhruba 15 minut. V polovině přípravy křídla otočíme.

TIP: Horkovzdušná fritéza a její využití v kuchyni

Zveřejněno 4. 1. 2025

Poznámka autora mneveril

Skvěle se hodí s domácí tatarkou nebo sweet chilli omáčkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5GR4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kuřecí křídla v horkovzdušné fritéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5GR4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
křídla kuřecí, med, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej olivový, česnek, sůl, paprika sušená sladká, chilli, pepř mletý

Přidat fotografie receptu