Salát z pečené červené řepy I
Červená řepa je na první pohled obyčejná zelenina, která však má pozitivní účinky na naše zdraví. Z pečené řepy můžete připravit snadný salát s balkánským sýrem, ochucený pikantním krenexem, který podáváme s bagetkou nebo jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z pečené červené řepy I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAQ3
Moje poznámka
Salát z pečené červené řepy I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAQ3
Nejnovější recepty
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Přidáno před 3 hodinami
Česnečka s tvarůžkem
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s houbovými noky
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kulajda s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Cibulačka s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Placky z dýně hokaido
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Polévka s drožďovými knedlíčky: Silný vývar s chuťově výraznými a vydatnými knedlíčky dokonale zasytí i skvěle zahřeje
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
Pět levných večeří na všední den: Polévka couračka, kroupový šoulet nebo buřtguláš vyjdou do 30 Kč na jednu porci
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepravá mozečková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza bez droždí
bylinka2016 před 1 hodinou
Vietnamský salát s rýžovými nudlemi a hovězím masem
Lucie1001 před 1 hodinou
Provensálské kotlety v sýrové omáčce
DavidVolvo před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
pavelcicha před 3 hodinami
Máslová vánočka z pěti pramenů
galada před 4 hodinami
Výborné lasagne
mariika před 4 hodinami
Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
tara23 před 5 hodinami
Podmáslová zelňačka s houbami
TondaJ před 6 hodinami
Desetivteřinová majonéza
phnevsa před 7 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
olej,
lučina,
jogurt řecký,
majonéza,
sýr balkánský,
krenex,
pepř čtyř barev,
sůl
Komentáře (4)