Dezert kokosové řezy à la Raffaello
Hledáte dezert, který okouzlí svou jemností a exotickou chutí? Kokosové řezy à la Raffaello jsou lahodnou kombinací krémového kokosu a nadýchaného těsta, inspirovanou oblíbenými pralinkami.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dezert kokosové řezy à la Raffaello
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8RJ
Moje poznámka
Dezert kokosové řezy à la Raffaello
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8RJ
Nejnovější recepty
Rychlé knedlíky se sýrem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 12 hodinami
Filé s brokolicí pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Knedlíky s vejcem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 13 hodinami
Knedlíky s koprem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 13 hodinami
Houbové knedlíky z mikrovlnné trouby
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové knedlíky s uzeným masem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Co by teď měla jíst princezna Kate? Vydatná jídla, hodně čerstvé zeleniny a oblíbený karamelový pudink nemusí omezovat
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Kava 2 před 9 hodinami
Rybízová marmeláda
Cejenka před 10 hodinami
Zapékané vajíčkové chlebíčky / tousty
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
upavla před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
barypb před 14 hodinami
(Ne)obyčejné brambůrky
barypb před 14 hodinami
Francouzské brambory
Marek_Bláha před 17 hodinami
Jelítková polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Hrstková polévka
TondaJ před 19 hodinami
Ševcovský mls II.
phnevsa před 20 hodinami
Suroviny:
bílek,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
kokos strouhaný,
žloutek,
pudink,
cukr moučkový,
mléko,
máslo,
tvaroh,
mandle sekané,
kokos,
Komentáře (4)