Pomazánka z ananasu a jablka
Vskutku zajímavou, ale jistě osvěžující a chutnou pomazánku najdeme v tomto receptu. K majonéze přidáme drobně pokrájený ananas, jablko, ořechy a dochutíme. Na čerstvém plátku bagety, ozdobené microgreens bude jistě překvapením pro stolující.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z ananasu a jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ENl
Moje poznámka
Pomazánka z ananasu a jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ENl
Nejnovější recepty
Brambory plněné brynzou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé knedlíky se sýrem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 16 hodinami
Filé s brokolicí pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Knedlíky s vejcem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 16 hodinami
Knedlíky s koprem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 16 hodinami
Houbové knedlíky z mikrovlnné trouby
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Rychlá kuřecí svíčková: Levnější varianta luxusního nedělního oběda skvěle chutná a je snadná na přípravu
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Kava 2 před 12 hodinami
Rybízová marmeláda
Cejenka před 13 hodinami
Zapékané vajíčkové chlebíčky / tousty
Veronika.Hrozna před 15 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
upavla před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
barypb před 17 hodinami
(Ne)obyčejné brambůrky
barypb před 17 hodinami
Francouzské brambory
Marek_Bláha před 20 hodinami
Jelítková polévka
Kajkajak před 21 hodinami
Hrstková polévka
TondaJ před 22 hodinami
Ševcovský mls II.
phnevsa před 23 hodinami
Suroviny:
kompot ananasový,
jablko zelené,
ořechy vlašské,
majonéza,
celozrnná bageta,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý mletý,
pomeranče,
Komentáře (2)