Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Opravdu název neklame, i na rybě můžeme najít část zvanou svíčková. Jedná se o tu nejlahodnější část filety. Maso je velmi křehké a šťavnaté. Po jednoduché úpravě orestování ji podáváme se svěžím salátem zešalotky, kapar a okurek.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkg9k
Moje poznámka
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkg9k
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky v jogurtu s domácími hranolky
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicová pomazánka s cottagem (i pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Krémová květákovo-mrkvová polévka s vejcem (pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Tropický chia pudink
Přidáno před 10 hodinami
Smetanová omáčka z kořenové zeleniny s masovými kuličkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí Vesuvio s hráškem a bramborami z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čaj o páté? Kořeněné sušenky podle Josefa Maršálka voní skořicí a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
Perfektní brokolicová polévka krok za krokem: Lepší chuť dodá orestovaná kořenová zelenina a správný druh sýru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lískooříškové sušenky I
MartinkaM před 45 minutami
Pomerančové crinkles sušenky
MartinkaM před 49 minutami
Snadný štrúdl
mismi před 55 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
bohdana před 3 hodinami
Zapečené brambory s Nivou a pórkem
Pavel Janak před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
SarkastickyKocour před 6 hodinami
Kokosové palačinky s jablečnou náplní
AndreaAbb před 7 hodinami
Gulášová polévka II.
Eva80 před 7 hodinami
Jihočeský kočičák (lepenice)
Bazo66 před 7 hodinami
Vepřové srdce na slanině
vladhn před 9 hodinami
Suroviny:
treska aljašská,
cibule šalotka,
kapary,
šťáva citronová,
olej olivový,
okurky sterilované,
hořčice hrubozrnná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)