Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chalupářská kapusta s masem

Vydatný a lahodný pokrm se třemi druhy masa sice vyžaduje delší přípravu, stojí ale za to. Maso je šťavnaté a měkké a jídlo se jen rozplývá na jazyku. Nechybí ani zajímavá chuť kapusty.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jitka540

Středně náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme na ni vepřové maso nakrájené na kostky a krátce opečeme. Podlijeme, přidáme sůl a pepř a asi 30 minut dusíme. Krok 2: Pak přidáme na stejné kostičky nakrájené kuřecí maso a očištěnou kapustu nakrájenou na nudličky. Přimícháme rajčatový protlak a dusíme, až jsou oba druhy masa měkké. Nakonec přidáme vařené uzené maso nakrájené na kostičky. Vlijeme smetanu, promícháme a dobře prohřejeme. Krok 3: Dochutíme a podáváme s malými brambůrky nebo jen s chlebem.

TIP: Další oblíbené recepty z kapusty

Zveřejněno 8. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářská kapusta s masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M871B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářská kapusta s masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M871B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
kapusta, kýta vepřová, prsa kuřecí, maso uzené, smetana kysaná, protlak rajčatový, sádlo, cibule, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu