Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory plněné brynzou

Jednoduchost přípravy tohoto pokrmu vás nadchne stejně tak jako jeho chuť. Brambory uvařené ve slupce jsou po rozkrojení naplněny lahodnou pomazánkou z másla a slané brynzy. Tady by mohl chybět snad jen hrnek žinčice.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Celé brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je podélně rozkrojíme. Krok 2: Ušleháme máslo, pomazánkové máslo a brynzu. Vmícháme prolisovaný česnek. Krok 3: Pomazánku naneseme na brambory a posypeme najemno nasekanou pažitkou a čerstvě mletým červeným pepřem.

TIP: Brynza ve slovenské a české kuchyni

Zveřejněno 9. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory plněné brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6WqX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory plněné brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6WqX

Marie

Suroviny:
brambory, máslo, pomazánkové máslo, brynza, česnek, pažitka, pepř červený, rajče

Přidat fotografie receptu