Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová květákovo-mrkvová polévka s vejcem (pro diabetiky)

V chladnějším období patří krémové zeleninové polévky k velmi oblíbeným pokrmům, protože krásně zahřejí. Květákovo-mrkvová polévka s vejcem má lahodnou chuť a hotová je během chvilky. Na libeček určitě nezapomeňte, skvěle polévku dochutí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na másle orestujeme dosklovita cibuli a přidáme nakrájenou mrkev a květák, osolíme, opepříme a orestujeme. Krok 2: Zalijeme vývarem a mlékem a vaříme doměkka. Pak přidáme prolisovaný česnek a rozmixujeme . Krok 3: Podáváme s vejci uvařenými 4 minuty.

TIP: Polévky, které nás zahřejí

Zveřejněno 7. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová květákovo-mrkvová polévka s vejcem (pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Y9Q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová květákovo-mrkvová polévka s vejcem (pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Y9Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
květák, mrkev, cibule, česnek, libeček, ghee, sůl, pepř mletý, vývar masový, mléko, vejce

Přidat fotografie receptu