Vepřová líčka z pomalého hrnce
Vepřová líčka z pomalého hrnce jsou velice šťavnatá a nemusíte je stále podlévat, aby se nic nepřipálilo. Pokrm můžete směle podávat při slavnostnějších příležitostech. Ideální přílohou je bramborová nebo celerová kaše.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Moje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 6 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
Mili5 před 8 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 6 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
slanina,
víno červené,
vývar masový,
protlak rajčatový,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (1)