Nelčiny měkkoučké koblihy
Koblihy jsou dokonalou pochoutkou, která potěší každého milovníka sladkých moučníků. S jemným a nadýchaným těstem, které se rozplývá na jazyku a lahodnou náplní, si získají srdce každého, kdo je ochutná.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nelčiny měkkoučké koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAlq
Moje poznámka
Nelčiny měkkoučké koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAlq
Nejnovější recepty
Nelčiny měkkoučké koblihy
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové řezy s žloutkovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát z pekingského zeli
Přidáno před 12 hodinami
Kaki čokoládový krém
Přidáno před 18 hodinami
Makové řezy s Margot krémem
Přidáno 10. 1. 2025 14:00
Pizza koláčky s balkánským sýrem
Přidáno 10. 1. 2025 13:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Britská šlechta v 19. století běžně konzumovala v jídle arzén pro omlazení, cukrovinky se barvily olovem a měděnkou
Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem
Plusy a minusy dělené stravy aneb Hubnoucí hit devadesátek. Jaké výsledky mělo dělení jídla na „kytičky“ a zvířátka“?
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák Habunda
Lucie1001 před 18 minutami
Lotus cheesecake z tvarohu (bez pečení)
Evelline před 51 minutami
Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Lenak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Hahan před 2 hodinami
Pikantní medová žebra
Hahan před 2 hodinami
Míša řezy
Verumatyas před 4 hodinami
Koprová omáčka
Verumatyas před 4 hodinami
Hrachová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
jitulela před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
doval před 5 hodinami
Suroviny:
droždí,
mléko,
žloutek,
olej slunečnicový,
cukr krystal,
sůl,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
rum,
máslo
Komentáře