Kološvárské zelí z remosky
Tradiční pokrm zejména na Slovensku a v Maďarsku. Kološvárské zelí je ve vrstvách skládaný pokrm do pekáčku. Mezi vrstvy patří kysané zelí, vařená rýže, mleté maso, zelenina a také klobása. Vše zakončí přeliv ze zakysané smetany.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Moje poznámka
Kološvárské zelí z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ76j
Nejnovější recepty
Kološvárské zelí z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Pizza koláč s chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 4 hodinami
Zasněžené cupcakes
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční malé dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Muffiny z černého piva
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Zazie před 6 minutami
Zelňačka (klasika)
esindler@seznam.cz před 23 minutami
Řapíkatá polévka s pohankou
hana krausova před 1 hodinou
Krupicová kaše
Kattyy před 15 hodinami
Jablečné sušenky nejen na výlet
Merylas před 16 hodinami
Rychlý špekáčkový salát
Jan Nemec před 16 hodinami
Mléčná ovesná kaše
Merylas před 16 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
Sahula před 17 hodinami
Pečené vepřové koleno
lunav1 před 18 hodinami
Svíčková na smetaně
lunav1 před 18 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zelí bílé kysané,
rýže,
klobása papriková,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sádlo,
paprika sušená sladká,
česnek,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře