Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské vepřové ragú

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte opečené brambory a máte výbornou a chutnou večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci osmahneme na sádle na klínky nakrájenou cibuli do sklovata. Přidáme protlak a chvilku restujeme. Přidáme na menší kostky nakrájené maso, osolíme, okořeníme a opečeme ho ze všech stran Krok 2: Zalijeme vývarem a dusíme téměř do měkka. Přidáme nakrájenu papriku, klobásu, rajčata a dodusíme. Krok 3: Ragú nezahušťujeme, šťávu necháme vydusit do požadované hustoty.

TIP: Jak na domácí rajčatový protlak

Zveřejněno 16. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské vepřové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkw6k

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské vepřové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkw6k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, rajče cherry, klobása papriková, protlak rajčatový, vývar masový, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu