Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Myslivcova játra

Myslivcova játra ukrývají v názvu surovinu, která udělá v pokrmu nezaměnitelnou chuť. Kombinace kuřecích jater se Starou mysliveckou, divokým kořením, paprikami a houbami je zkrátka úžasná. Pokrm je navíc rychle připravený. Podávat jej můžete s bramboráčky nebo opečeným bramborovým knedlíkem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na jedné pánvi osmažíme na lžíci sádla očištěná játra, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Přilijeme mysliveckou, nepatrně podlijeme vodou a podusíme do změknutí. Krok 2: Cibuli nakrájíme na klínky, hříbky na plátky, papriky na proužky. Krok 3: Cibuli a hříbky osmahneme na zbytku sádla, přidáme papriky, osolíme a opepříme. Dle potřeby lehce podlijeme vodou a podusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá. Krok 4: K zelenině přidáme játra, ještě dochutíme a prohřejeme.

TIP: Játra v kuchyni

Zveřejněno 17. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivcova játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wVEq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivcova játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wVEq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra kuřecí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, houba hřib, sádlo, stará myslivecká, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list

Přidat fotografie receptu