Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Myslivcova játra

Myslivcova játra ukrývají v názvu surovinu, která udělá v pokrmu nezaměnitelnou chuť. Kombinace kuřecích jater se Starou mysliveckou, divokým kořením, paprikami a houbami je zkrátka úžasná. Pokrm je navíc rychle připravený. Podávat jej můžete s bramboráčky nebo opečeným bramborovým knedlíkem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na jedné pánvi osmažíme na lžíci sádla očištěná játra, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Přilijeme mysliveckou, nepatrně podlijeme vodou a podusíme do změknutí. Krok 2: Cibuli nakrájíme na klínky, hříbky na plátky, papriky na proužky. Krok 3: Cibuli a hříbky osmahneme na zbytku sádla, přidáme papriky, osolíme a opepříme. Dle potřeby lehce podlijeme vodou a podusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá. Krok 4: K zelenině přidáme játra, ještě dochutíme a prohřejeme.

TIP: Játra v kuchyni

Zveřejněno 17. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivcova játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wVEq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivcova játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wVEq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra kuřecí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, houba hřib, sádlo, stará myslivecká, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu